Kies uw taal:
nieuws | 16.01.2024

OPGELET! Nieuwe Richtlijn van IFS/BRC

Waterdichte Pleisters Noodzakelijk

De nieuwste richtlijn van IFS/BRC - artikel 3.2.6 - vereist dat wondpleisters waterdicht zijn om het risico op productbesmetting tot een minimum te beperken. Als voedselverwerkend bedrijf is het cruciaal om ervoor te zorgen dat uw pleisters aan deze nieuwe normen voldoen.

Waarom Kiezen voor Detectaplast Pleisters?

  • Water- en Vuilafstotend: Onze PE- en PU-pleisters zijn specifiek ontworpen om water- en vuilafstotend te zijn, waardoor het risico op productbesmetting wordt verminderd.
  • Detecteerbaarheid: Detectaplast-pleisters zijn visueel en metaal-detecteerbaar om ervoor te zorgen dat ze snel en effectief kunnen worden opgespoord in geval van verlies.
  • Elastisch en Comfortabel: Onze pleisters bieden niet alleen de nodige bescherming, maar zijn ook elastisch en comfortabel, waardoor ze ideaal zijn voor langdurig gebruik.
Bij Detectaplast begrijpen we de noodzaak om te voldoen aan de evoluerende eisen in de voedselindustrie. Ons assortiment van PE (polyethyleen) en PU (polyurethaan) pleisters voldoet aan de nieuwe waterdichtheidseisen. Onze pleisters bieden niet alleen de vereiste bescherming, maar ook duurzaamheid en flexibiliteit. Wouter Jacobs , CEO

Alternatieven voor Textielpleisters:

PU-uitvoering, Rubberen Vingercondooms en Wegwerphandschoenen

Voor bedrijven die momenteel nog vertrouwen op blauwe, metaaldetecteerbare of X-ray detecteerbare pleisters in textieluitvoering, raden wij aan over te stappen naar onze PU-pleisters. Deze bieden niet alleen waterdichtheid, maar ook uitstekende kleefkracht.

Als extra bescherming kunt u overwegen om rubberen vingercondooms of wegwerphandschoenen te gebruiken.

rubber bobbies nitril handschoenen

Als betrouwbare partner waarborgen wij de hoogste normen voor voedselveiligheid.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons assortiment waterdichte pleisters en andere producten die uw bedrijf kunnen helpen voldoen aan de steeds strenger wordende voedselveiligheidseisen.