+32 (0)56 13 03 35
Detectaplast ®
NL  ▼

BRC

In 1998 hebben de Britse retailers een gezamenlijke standaard voor de hele sector ontwikkeld. BRC is de afkorting van British Retail Consortium, afkomstig uit Groot-Brittanië en bestaat uit retailorganisaties. De BRC norm beschrijft de hygiëne- en voedselveiligheidseisen voor de voedselverwerkende bedrijven die direct leveren aan de retailsector.

De BRC heeft overeenkomsten en raakvlakken met de HACCP. Zo wordt in de BRC ook een risicoanalyse volgens de HACCP geëist en dienen de kritische voedselveiligheid punten (CCP's) in het productieproces aantoonbaar geborgd te worden. De BRC eist echter meer op het gebied van hygiëne en bouwtechnische aspecten. Als HACCP gecertificeerd bedrijf dient u dus extra zaken geregeld te hebben en deze extra zaken dienen ook geaudit te worden.

Net zoals met HACCP dienen bij BRC de EHBO producten detecteerbaar te zijn. Alle EHBO producten die Detectaplast ® produceert en verdeelt voldoen hieraan.

Interesse? Contacteer ons!
+32 (0)56 13 03 35 +32 (0)56 13 03 35 info@detectaplast.be info@detectaplast.be Evolis 100
8500 Kortrijk
België
frende
PleistersMetaal detecteerbare blauwe pleistersMetaal & X Ray detecteerbare blauwe pleistersBlauwe brandwondenpleistersBlauwe pleisters op rolAssortiment blauwe pleistersPleisterdispensersHuidskleurige pleisters
Verbanden, kompressen & tapesVerbandenKompressenHechtpleisters
Eerste hulpEHBO koffers FoodEHBO koffers non-foodVerzorgende zalfDraagberrieOogspoelflesReddingsdekenOntsmettingssprayHemostatisch drukverband
VingerlingenBlauwe vingerlingen in textielBlauwe vingerlingen in rubber
HygiëneHandalcoolgelOntsmetten van oppervlakkenReinigende en desinfecterende doekenOntgeurder
sluiten sluiten