+32 (0)56 13 03 35
Detectaplast ®
NL  ▼

Over ons

Detectaplast ® is in 2002 opgericht in België om tegemoet te komen aan de groeiende vraag
naar detecteerbare EHBO producten in de voedingsindustrie, catering en grootkeuken.
Door de globalisatie is voedselveiligheid wereldwijd een prioriteit geworden en wij proberen hieraan mee te werken.

Onze jarenlange ervaring in deze sector, de nauwe contacten met onze distributeurs over de noden van de consument en het continu investeren in de ontwikkeling van nieuwe producten stelt ons op vandaag in staat het meest complete gamma aan detecteerbare pleisters aan te bieden. We zijn een echte pleisterautoriteit geworden. Is het een snijwonde, een schaafwonde of een brandwonde? In de vinger, de vingertop, de kneukel, de handpalm, de arm, of op een moeilijke plaats? Voor elke toepassing en elke plaats hebben we een specifieke pleister. Al onze producten voldoen aan de huidige kwaliteitssystemen zoals HACCP, BRC, IFS, etc.

Wij leveren wereldwijd aan groothandelaars die onze detecteerbare producten verdelen naar de voedingsindustrie, horeca, grootkeukens, bakkers, beenhouwers, broodjeszaken, etc. Wij staan hen zoveel mogelijk bij met informatie over de producten, informatie over de wetgeving en de markt. Bovendien ondersteunen we hen met marketingmateriaal om onze producten te promoten. Vanaf bepaalde volumes is het mogelijk uw eigen merk te creëren.

Naast het gamma detecteerbare wondverzorgingsproducten, bieden wij ook hygiëneproducten en divers EHBO materiaal aan zoals draagberries, pleisters, brandwondenproducten, ontsmettingsproducten, verbandkoffers, etc.

Create your own private label brand!

“Kwaliteit en service zijn voor ons prioriteit.
Zo streven wij er continu naar om niet enkel de beste producten aan te bieden, maar ook op een snelle en efficiënte manier.
Naast de kwaliteit van onze producten is dan ook de kwaliteit van de organisatie héél belangrijk!
Wij zijn zo lean en mean mogelijk gestructureerd.
Wij leveren 98% uit voorraad. Dit wil zeggen dat uw bestelling binnen 36u vertrekt vanuit ons magazijn.Wouter Jacobs, zaakvoerder.

Interesse? Contacteer ons!
+32 (0)56 13 03 35 +32 (0)56 13 03 35 info@detectaplast.be info@detectaplast.be Evolis 100
8500 Kortrijk
België
frende
PleistersMetaal detecteerbare blauwe pleistersMetaal & X Ray detecteerbare blauwe pleistersBlauwe brandwondenpleistersBlauwe pleisters op rolAssortiment blauwe pleistersPleisterdispensersHuidskleurige pleisters
Verbanden, kompressen & tapesVerbandenKompressenHechtpleisters
Eerste hulpEHBO koffers FoodEHBO koffers non-foodVerzorgende zalfDraagberrieOogspoelflesReddingsdekenOntsmettingsspray
VingerlingenBlauwe vingerlingen in textielBlauwe vingerlingen in rubber
HygiëneHandalcoolgelOntsmetten van oppervlakkenReinigende en desinfecterende doekenOntgeurder
sluiten sluiten